Skip to main content

OM ARTIFY
OG MENNESKET BAG

Freelance mediegrafiker fra Kolding.
Klar på alle opgaver – store som små.
Kontakt mig her.

Bag navnet Artify finder du Rasmus Engholm.
Uddannet mediegrafiker i 2018 fra HANSENBERG i Kolding.

Jeg arbejder til dagligt som mediegrafiker og marketingschef hos virksomheden Bon Coca P/S.

Ved siden af driver jeg Artify, hvor jeg løser grafiske opgaver for mindre virksomheder, start ups og private til retfærdige priser.

At have et fuldtidsarbejde ved siden af Artify gør, at mine freelancetimer oftest ligger i aftentimerne og i weekenden. Jeg laver alt fra grafik til sociale medier, til trykmateriale og hjemmesider.

STOLT FINALIST VED DM I SKILLS

I januar 2018 havde jeg æren af at repræsentere HANSENBERG og min læreplads Langhoff Promotion A/S, da jeg deltog ved DM i Skills.

Læs HANSENBERG’s introartikel om mig her.

Lidt om priser – Og kunder

Artify er en enkeltmandsvirksomhed med begrænsede udgifter. En lille virksomhed drevet af passion for at udvikle lækkert og effektivt grafisk design til private og virksomheder – store og små. Så selvom jeg til dagligt arbejder med store brands og opgaver, så skal priserne hos Artify være for alle.

Min timepris for ad hoc opgaver er 550,- afregnet pr. påbegyndte halve time.

Der er mulighed for at opnå en bedre pris ved længerevarende samarbejde. Et samarbejde, hvor jeg lærer dit brand og din stil at kende.

Det giver flere fordele:

• Du betaler en lavere pris pr. time.
• Jeg kan eksekvere kreative opgaver hurtigere, da jeg kender din virksomhed, det giver endnu lavere priser.
• Vi får et godt og effektivt samarbejde, hvor vi kan skabe værdifuldt materiale uden unødvendig kommunikation frem og tilbage.

Send mig en mail på [email protected] og lad os tale om mulighederne.

Mediegrafikeruddannelsen

Jeg er uddannet mediegrafiker fra HANSENBERG i Kolding. En, dengang, 4-årig uddannelse med 1 års grundforløb, og 3 år som elev. I løbet af de 3 år er man tilbage på skolebænken til hovedforløb, samt relevante specialefag. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve, som skal afdække de 4 kernefagligheder, som er grundstammen af mediegrafikeruddannelsen: Grafisk produktion og workflow, grafik- og billedbehandling, typografi og ombrydning og grafisk design.

Jeg ved, at uddannelsen siden jeg blev uddannet er blevet ændret en del – bl.a. er varigheden på uddannelsen nu 3,5 år, og de forskellige grund- og hovedforløb er skruet anderledes sammen. Jeg blev uddannet i 2018 med et 12-tal i bagagen.

Artify har en del organisk trafik på søgningen “mediegrafiker” og “mediegrafiker svendeprøve”. Måske er du kommende mediegrafiker, som søger inspiration til svendeprøven. Derfor har jeg valgt at linke til min svendeprøve. Se min svendeprøve her.

Hvis du kan bruge min opgave som inspiration, så er du meget velkommen til det.

HVAD ER EN MEDIEGRAFIKER?

En mediegrafiker er din grafiske håndværker. Personen, som kan tage din grafiske opgave fra start til slut med proces og workflow i mente. Mediegrafikeruddannelsen er som udgangspunkt ikke skabt for at skabe kreative grafikere. Den er skabt for at skabe solide håndværkere, som kender deres programmer, og kan arbejde effektivt i et optimalt workflow – både til digitale og trykte medier.

Med det sagt, så er de fleste mediegrafikere drevet af deres kreavitet – inklusiv mig selv. Passionen for at skabe noget grafisk, som kan formidle og kommunikere et budskab for en målgruppe.

hansenberg.dk skriver sådan her om mediegrafikeruddannelsen:
“Din kreative karriere begynder her. Som mediegrafiker har du stor teknisk forståelse, og din kreative gnist gør det til en leg at planlægge, gennemføre og kontrollere mediegrafiske produktioner fra idé til færdigt produkt.

Selv om det meste arbejde foregår ved computeren, venter nye spændende opgaver hver dag. Nogle opgaver er fx billedbehandling, fremstilling af grafik, illustrationer, tekst og typografi samt layout af materiale til udgivelse på trykte og digitale medier.”