Hobby og arbejde i ét – samarbejde med Kolding eSport

Jeg har i en årrække været frivillig underviser Counter-Strike for Kolding eSport, som primært består af frivillige ildsjæle, der brænder for at få eSport og interessen for det udbredt blandt børn og unge mennesker i Kolding og omegn.

I den forbindelse skulle foreningen have nyt logo, som løftede stilen til noget mere simpelt og moderne. Farverne rød, hvid og grå skulle beholdes, men ellers var der frie tøjler.

Jeg arbejdede ud fra, at det stadig skulle være en fugl som tidligere, så man stadig kunne trække paralleller til den oprindelige identitet hos Kolding eSport. Jeg valgte at gå med en mere kantet skrifttype (Gotham), som gør sig godt både på tryk såvel som på digitale platforme.

Se det nye logo, samt designmanualen til det her.

Der blev også lavet udkast til nye spillertrøjer, som efterfølgende er sat i produktion, hvis man ønsker en spillertrøje med sit navn på.
Se dem herunder.

Som en ekstra krølle på halen, har jeg også valgt at donere et sæt af mine “Counter-Strike Maps Poster Collection” til Kolding eSport ifm. indretning af et nyt og større lokale i Parkhallen i Kolding. Plakaterne kan bruges både som en fed fylde på væggen, samt hvis der skal gennemgås taktikker e.l. på de pågældende baner.

I dag har Kolding eSport flere hold repræsenteret i forskellige danske liga-turneringer i bl.a. Counter-Strike. Det gør mig stolt, at jeg har været med til både at skabe et brand som ses af mange når drengene spiller turnering, samt at være med til at skabe rammer, holdånd og gejst i de unge mennesker, som ligger en stor indsats i deres iver efter at blive bedre – både på og udenfor serveren.